Shri Vijayalakshmi Vidhyalayaa International school

Affiliated to ICSE, New Delhi. School Code - TN 103
cisce-60-logo-new

El a avertizat însă că „cele două luni de tratament nu vor fi considerate un remediu.

Au adăugat că două probleme care mai trebuie abordate sunt eliminarea în siguranță a deșeurilor infecțioase și colaborarea cu producătorii pentru a face kiturile de auto-testare mai sigure și mai ușor de utilizat.

În cel de-al doilea studiu, autorii au încercat să determine dacă tratamentul ca prevenție (TasP) pentru a reduce incidența HIV a fost fezabil. Trei runde semestriale de testare HIV la domiciliu au fost efectuate în 10 grupuri de aproximativ 1.000 de adulți fiecare din martie 2012 până în martie 2014.

Participanților la studiu li s-a oferit testarea rapidă a HIV, prevăzută cu testarea petei de sânge uscate (DBS). Participanții seropozitivi au fost direcționați către clinica de studiu în grup. Eligibilitatea terapeutică a fost determinată pe baza testării CD4 la punctul de îngrijire, cu terapie antiretrovirală oferită tuturor persoanelor seropozitive din intervenție și celor cu număr de CD4 ≤350 în grupurile de control.

Autorii au descoperit că ratele de absorbție au fost comparative cu ipotezele din modelul STDSIM pe care le-au folosit pentru a estima impactul potențial al intervenției TasP:

Oferta de testare rapidă a HIV pentru cei eligibili: 90% presupunere model comparativ cu 78% observată Prevalența de bază a HIV (DBS): 24% față de 31% incidență HIV / 100 persoane-ani (repetare DBS): 2,4 / 100 persoană-ani versus 2,5 / 100 persoană -ani Proporția de bază a persoanelor seropozitive în tratament antiretroviral: 39% față de 40%

Co-autorul Francois Dabis, MD, de la Universitatea din Bordeaux din Franța, a raportat că 31% dintre participanții la studiu au testat pozitiv pentru HIV și că "aproximativ 25% dintre persoanele testate nu știau că sunt HIV pozitive."

În general, 70% dintre participanții seropozitivi au fost în îngrijire în decurs de 6 luni după trimitere.

În cele din urmă, 85% dintre persoanele care au fost de acord să fie testate și s-au dovedit a fi HIV-negative au declarat că sunt dispuse să fie testate a doua oară după un interval adecvat, a explicat el.

"Aceste rezultate inițiale sunt foarte importante deoarece validează fezabilitatea strategiei TasP, care are ca scop testarea și tratarea întregii populații astfel încât să limiteze transmisia," el a spus.

Pentru acest studiu în desfășurare, ei speră să înscrie 22.000 de persoane cărora li se vor efectua teste HIV la domiciliu și apoi, dacă testele sunt pozitive, vor fi repartizate fie tratamentului imediat cu terapie antiretrovirală, fie vor fi repartizate tratamentului pe baza CD4-pozitiv terapia ghidată celular în conformitate cu liniile directoare ale Ministerului Sănătății din Africa de Sud.

Dezvăluiri

Dong și coautorii nu au dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Dabis și coautorii nu au dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Sursa primara

Conferința internațională SIDA

Referință sursă: Dong M, și colab "Pot persoanele laice din Africa de Sud cu prevalență ridicată să efectueze cu precizie un autotest HIV?" IAC 2014; Rezumat WEPE034.

Sursa secundară

Conferința internațională SIDA

Referință sursă: Iwuji C și colab "Fezabilitatea și acceptabilitatea unui tratament antiretroviral ca intervenție de prevenire (TasP) în Africa de Sud rurală: rezultate din studiul randomizat cu cluster ANRS 12249 TasP" IAC 2014; Rezumat WAC0105LB.

MELBOURNE, Australia – Un regim experimental de tratament pentru tuberculoză cu trei medicamente (TB) a demonstrat activitate bactericidă la pacienții cu boli sensibile la medicamente sau multirezistente, au raportat cercetătorii aici.

Asocierea agentului de investigație nitroimidazol (PA-824), moxifloxacină și pirazinamidă a dus la 71,4% dintre pacienții cu TBC care au obținut eliminarea bacteriilor din spută, comparativ cu 37,8% dintre pacienții aflați în îngrijire standard după 8 săptămâni de terapie (P

Puncte de actiune

Rețineți că acest studiu a fost publicat ca rezumat și prezentat la o conferință. Aceste date și concluzii ar trebui considerate preliminare până la publicarea într-un jurnal evaluat de colegi.

Combinația s-a descurcat deosebit de bine la pacienții cu TBC sensibilă la medicamente în comparație cu terapia standard, au spus autorii într-o prezentare la Conferința internațională SIDA.

Aproximativ 20% dintre pacienții din brațul cu curs scurt au fost co-infectați cu HIV, a spus Everitt în timpul unui briefing de presă, dar rezultatele dintre acești pacienți co-infectați nu au diferit de ceilalți în ceea ce privește tratamentul pentru TBC.

"Am constatat că nu au existat diferențe în ceea ce privește reacția oamenilor la eliminarea bacteriilor din sistemul lor," Spuse Everitt. "Cred că experiența a fost foarte asemănătoare cu persoanele cu HIV față de cei care nu erau infectați cu HIV. Nu a fost nevoie să se adapteze dozele pentru persoanele care trăiesc cu HIV în acest grup."

Unul dintre obiectivele principale ale tratamentului cu TBC este reducerea timpului pentru terapie la 4 până la 6 luni de la actualii 1-2 ani, a explicat Everitt.

Cercetătorii au înrolat 181 de pacienți cu TB sensibil la medicamente și 26 de pacienți cu TB multirezistentă. Studiul a fost realizat în șase locații din Africa de Sud și în două locații din Tanzania.

Pacienții care au terminat 8 săptămâni de tratament în momentul analizei au inclus 56 de pacienți pe doza zilnică de 200 mg de nitroimidazol în combinație și 54 de pacienți cu doza de 100 mg de nitroimidazol în combinație. Alți 54 de pacienți au fost repartizați la îngrijirea standard, combinația de izoniazidă, rifampicină, pirazinamidă și etambutol.

Vârsta medie a pacienților a fost de 31, aproximativ 65% erau bărbați și 71% erau negri.

După 8 săptămâni, 71,4% dintre pacienții din combinația de 200 mg-braț au obținut clearance-ul bacterian al bacteriilor din spută, comparativ cu 65,7% dintre cei din brațul de 100 mg și 37,8% dintre cei tratați standard.

Reducerea zilnică a jurnalului în bacterii a fost de 0,155 în combinația de 200 mg versus 0,112 reducerea jurnalului în brațul standard de tratament de îngrijire (P

Rezultatele pozitive din acest studiu vor da impulsului TB Alliance pentru a desfășura un studiu de fază III cu o recrutare planificată de 1.500 de pacienți, a explicat Everitt.

Dar a avertizat studiul "2 luni de tratament nu ar fi considerate un leac."

"Deci, toți acești pacienți vor continua un curs complet de tratament după programul lor național de TB," a spus el MedPage Today.

În studiul de fază III, pacienții vor fi tratați timp de 4 luni sau 6 luni și apoi vor fi urmăriți timp de până la 2 ani pentru a determina dacă tratamentul mai scurt previne revenirea bolii.

Mel Spigelman, MD, CEO al TB Alliance, a subliniat că organizația a făcut posibil un proces de fază III pentru aproximativ 50 de milioane de dolari, utilizând subvenții de la agențiile filantropice și de la unele agenții guvernamentale. Aceasta este o fracțiune din ceea ce costă companiile farmaceutice să ajungă în același stadiu, a spus el.

El a declarat că TB "este boala chintesențială a sărăciei și acesta este unul dintre motivele pentru care dezvoltarea de noi terapii a fost atât de problematică. Într-adevăr nu a existat niciun stimulent comercial pentru procesul normal de dezvoltare. Rentabilitatea investiției pur și simplu nu există."

"Unul dintre elementele cheie ale formulei nonprofit este că tot ceea ce dezvoltăm trebuie să fie atât accesibil, cât și disponibil pentru cei care au nevoie," A explicat Spigelman. "Putem face acest lucru datorită dorinței acestor grupuri de finanțare de a sprijini cercetarea și dezvoltarea."

Suman Majumdar, MD, de la Burnet Institute din Melbourne, care a moderat conferința de presă, a declarat pentru MedPage Today că "în tuberculoză, nu s-au dezvoltat medicamente pentru o perioadă lungă de timp și rezultatele celor care vin acum sunt destul de promițătoare, cu capacitatea de a scurta tratamentele pentru pacienții cu HIV și, de asemenea, pentru cei fără HIV."

Timpii mai scurți de tratament ar trebui să conducă la economii de costuri, a spus Spigelman. "Dacă vă uitați la SUA, terapia pentru un pacient cu TB multirezistent poate dura 500.000 USD," el a spus. "Chiar și în cazul tuberculozei sensibile la medicamente, ne uităm încă la 6 până la 9 luni de terapie."

Dezvăluiri

Autorii nu https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ au dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Sursa primara

Conferința internațională SIDA

Referință sursă: Everitt D și colab "Studiu randomizat al activității bactericide a tratamentului de 8 săptămâni cu moxifloxacină, Pa-824 și pirazinamidă în tuberculoza sensibilă la medicamente și rezistentă la mai multe medicamente" IAC 2014; Rezumat MOAB0202.

MELBOURNE, Australia – În ciuda avertismentelor cumplite, experiența reală a unei pilule zilnice pentru prevenirea infecției cu HIV a fost că este atât sigură, cât și eficientă, a raportat un cercetător.

Scepticii și criticii au sugerat că – în afara unui studiu clinic – profilaxia pre-expunere (PrEP) ar eșua: cei care o utilizează nu vor lua medicamentul și vor crește comportamentul riscant.

Rezultatul ar fi exact opusul prevenirii, au avertizat autorii judecătorilor.

Puncte de actiune

În ciuda avertismentelor grave, experiența reală a unei pilule zilnice pentru prevenirea infecției cu HIV a fost că este atât sigură, cât și eficientă. -profilaxia expunerii.

Însă, într-o extensie deschisă a studiului pivot iPrEX, niciuna dintre aceste temeri nu a trecut, potrivit Robert Grant, MD, de la Universitatea din California San Francisco.

Incidența HIV în rândul celor care au utilizat PrEP a fost semnificativ mai mică decât în ​​rândul celor care nu au făcut acest lucru, a raportat Grant la Conferința internațională SIDA aici. Un raport paralel a fost publicat online în Lancet Infectious Diseases.

Și nu a existat nicio dovadă a ceea ce s-a numit compensarea riscului – creșterea comportamentului periculos sexual ca urmare a administrării PrEP, a spus el.

Cel puțin acolo unde este oferit gratuit și livrat de un clinician instruit, a spus Grant, PrEP va funcționa în afara unui studiu clinic.

Studiul inițial iPrEX a testat ideea că administrarea unei singure pastile care conține două medicamente antiretrovirale – tenofovir și emtricitabină (Truvada) – ar ajuta la prevenirea captării HIV în rândul persoanelor cu risc crescut de boală.

Studiul orbit randomizat a constatat că strategia pilula pe zi a redus riscul de HIV cu 42% în rândul unei cohorte de bărbați și femei transgender care fac sex cu bărbați.

Studiul ulterior iPrEX OLE – numele, cu o pronunție spaniolă a ultimului cuvânt, a fost "destinat să fie jucăuș," Grant le-a spus reporterilor – a inclus 1.603 de persoane HIV-negative din șase țări, toate considerate cu risc crescut de HIV.

Mulți, dar nu toți, fuseseră în studiul inițial, în timp ce alții participaseră la alte studii PrEP.